2019 - Kilimanjaro

2019 - Kilimanjaro

9 - 21 oktober 2019 - Hike mee en sponsor de opleiding van weesmeisjes in Kenia! Beklim Mount Kilimanjaro, met Uhuru Peak op 5.895 meter, de hoogste van berg van Afrika. Verkaart Development Team organiseert in oktober 2019 weer met een prachtige route, dit geweldige en uitdagende hike-evenement.

Beklim de Kilimanjaro via de spectaculaire Rongai route met als eerste etappe een indrukwekkende safari door het Amboseli National Parc, één van de meest wildrijke parken van Kenia. Kies voor een even uniek als sportief avontuur vol verrassende flora en fauna en adembenemende vergezichten. We slapen in tenten middenin de ruige natuur. En eindigen we (we kan weg) met een bezoek aan de scholen van hetVDT nabij de prachtige kust ten zuiden van Mombasa en genieten we (we kan weg) van de parelwitte stranden van Diani Beach.

De kosten voor deze geheel verzorgde 13-daagse reis zijn vanaf € 2.500,- p.p. inclusief safari en exclusief de vluchten.

Voor de echte die-hards is er in 2019 weer de mogelijkheid om na de beklimming van de Kilimanjaro ook deel te nemen aan het off-road fietsavontuur.

Op zondag 24 februari organiseren wij om 15.00 uur de eerste informatie bijeenkomst 

op de Berglustlaan 71 in Rotterdam. 

Graag willen we, dat je jezelf van te voren aanmeldt, zodat de bijeenkomst door ons goed kan worden voorbereid.

Meld je aan voor de nieuwsbrief, zodat je op de hoogte wordt gehouden van de route, de data en de trainingen van deze reis. Of stuur een mail naar info@vdt.nl voor meer informatie.

Meld u aan voor de VDT nieuwsbrief!